Concert pascal
MOPAN Suceava

Conform legilor statului Minnesota, averea unei persoane necăsătorite și fără copii ajunge fie la bunici, fie la părinți, fie la frați. Dacă Prince nu a menționat altfel în testament, averea sa uriașă va fi moștenită de sora lui, Tyka Nelson (55 de ani), scrie click.ro.

Averea lui Prince este estimată la 300 de milioane de dolari iar specialiștii din domeniul muzical se așteaptă ca această sumă să crească spectaculos după moartea artistului, de pe urma vânzărilor record de discuri.

Povestea de viață a surorii lui Prince este una care stârnește tristețe și lacrimi, potrivit sursei citate. Tyka a fost, în tinerețe, dependentă de droguri și a ajuns să se prostitueze ca să își susțină familia. Singură și cu doi copii, Tyka a ajuns internată într-o clinică de dezintoxicare și a ieșit „curată” în anul 2003. Ea și fratele său au redevenit apropiați abia în ultimii ani de viață ai artistului și numai după ce Tyka a reușit să se pună pe picioare. Dependentă de cocaină în adolescență, Tyka nu a fost niciodată căsătorită. S-a născut la doi ani după fratele ei mai mare și, la fel ca Prince, și-a încercat norocul în lumea muzicii.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/celebritati/sora-lui-prince-fost-prostituata-acum-va-mosteni-800-de-milioane

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava