Concert pascal
MOPAN Suceava

Despărțirea dintre Alin Oprea și Larisa, cea cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani și alături de care are doi copiii, este una zgomotoasă și se tranșează atât în instanță, cât și pe micile ecrane. Acuzațiile dure au venit din ambele părți, foștii partenerii susținând că infidelitatea a existat atât în cazul lui Alin, cât și al Larisei. Alin face noi dezvăluri despre cea care I-a fost alături, iar reproșurile pe care I le aduce sunt cât se poate de dure și au fundament financiar, potrivit click.ro.

Alin susține că adevărul este departe de versiunea creionată de fosta sa soție. În acest sens, a dorit să facă noi dezvăluiri.  Fostul membru al formației Talisman susține că fosta sa soție I-a blocat accesul la toate conturile bancare deținute de el și că momentan nu poate folosi nici măcar un leu din banii pentru care a muncit zi și noapte cu drag, pentru a se asigura că familiei sale nu îi lipsește nimic. “Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele finaciare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familei, până la urmă. Practic eu nu mai am acces la niciun ban din cei pe care i-am făcut în această viață și în această carieră. A pus stăpânire pe toți banii deși ea nu a muncit o zi pentru măcar un leu din acești bani”, a povestit Alin, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-sotia-lui-alin-oprea-i-blocat-accesul-la-toate-conturile-bancare-ce-spune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava