Concert pascal
MOPAN Suceava

Interpreta Mirabela Dauer (73 de ani) suferă de dorul fiului ei, Nanu, acum în vârstă de 43 de ani, rămas în custodia fostului soț, Traian Popovici, notează click.ro.

Mirabela Dauer (73 ani) n-a avut și nu are nici acum o relație bună cu fiul ei, Nanu, rodul iubirii cu fostul soț, Traian Popovici. Ea a povestit cu dor și cu emoție despre unicul copil, pe care nu l-a văzut de 20 de ani, într-un interviu acordat Iulianei Marciuc, pentru emisiunea ”Destine ca-n filme” (TVR 2): „Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”.

Artista a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost la 18 ani, cu Willi Dauer, de la care a păstrat numele: ”M-am măritat ca să pot ieși din casă la petreceri”, menționa ea, cu umor. Al doilea, a fost cu Traian Popovici, regizor TVR, de care Mirabela s-a despărțit în urma scandalurilor repetate: ”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a mărturisit artista, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mirabela-dauer-dezvaluiri-despre-fiul-pe-care-nu-l-vazut-20-de-ani-am-fost-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava