Concert pascal
MOPAN Suceava

Surpriză de proporții pentru Chris Hemsworth, cunoscutul actor australian, de 38 de ani, care interpretează rolul lui Thor, în universul cinematografic Marvel!

Într-un interviu acordat USA Today, Chris Hemsworth a povestit că în perioada de lockdown, impusă de contextul epidemiologic din Australia, a început să își lucreze corpul, tocmai pentru a portretiza cât mai fidel imaginea temutul zeu al tunetelor și fulgerelor, din mitologia nordică. El a tras de fiare, a înotat, a practicat arte marțiale și și-a reglat mesele în așa fel încat să aibă un aport caloric ridicat, de aproximativ 6.000 de calorii pe zi.

„Totul a pornit din plictiseală. Așteptarea din timpul lockdownului a fost precum viața în închisoare”, a relatat el sursei citate. Când a ajuns să aibă o musculatură impresionantă, masivă, Chris Hemsworth a dat ochii cu soția sa, Elsa Pataky, actriţa spaniolă cu origini româneşti. Atunci a avut parte de un veritabil „tunet”. Aceasta nu numai că nu a fost impresionată, dar i-a dat și o replică incredibilă. „Bleah! Cred că ai exagerat, e prea mult”, a povestit actorul, în cadrul interviului, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sotia-lui-chris-hemsworth-deloc-incantata-de-640900.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava