Concert pascal
MOPAN Suceava

Soția lui Ilie Năstase (76 de ani), Ioana (46 de ani) este tare mândră de partenerul său de viață. Bruneta a mărturisit că se bucură enorm că din toamnă, mai exact de pe 8 septembrie, soțul său va putea fi văzut într-un film documentar despre viața sa, potrivit click.ro.

Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari sportivi ai României, are propriul lui film documentar despre viața și cariera sa. Recent, cei dragi inimii lui s-au strâns cu mic cu mare pentru a viziona pelicula, iar fostul mare tenismen a dorit să împărtășească emoțiile și bucuria acestei realizări cu internauții săi.

Contactată de Click!, Ioana Năstase a mărturisit prin ce stări a trecut atunci când a văzut filmul documentar cu soțul său: „Urmează lansarea filmului <Nasty> în câteva cinematografe din țară. Momentan ne-am adunat recent mai multe persoane, la un hotel, și am văzut pe un ecran filmul. Filmul este doar despre viața lui, eu nu o să apar în el. M-am bucurat foarte mult când am văzut filmul, sunt secvențe cu el din tinerețe când juca tenis, momente de pus în ramă. Chiar am și plâns la final, a fost ceva emoționant”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/sotia-lui-ilie-nastase-in-lacrimi-ce-a-facut-o-2277234.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava