Concert pascal
MOPAN Suceava

Canotorii de la CSM Suceava s-au aflat printre protagoniștii Campionatelor Naționale de juniori ale României, care s-au disputat de curând, la Orșova. Sportivii antrenați de Ioan Despa au izbutit să urce de nu mai puțin de cinci ori pe podiumul de premiere.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de echipajul de 4, juniori II, alcătuit din Andrei Ciornei, Cosmin Pleșescu, Antonel Avăcăriței și Marian Guia, care a reușit să cucerească titlul național. Remus Marinică Calistru, care a concurat în proba de simplu, categorie ușoară a juniorilor I, și echipajul de dublu, junioare II, format din Denisa Ailincăi și Larisa Bălan au intrat în posesia medaliilor de argint, în vreme ce Andreea Todirică, la simplu, junioare II și cel de-al doilea echipaj sucevean de patru care a concurat la juniori II, alcătuit din Bogdan Moaleș, Bogdan Murariu, Gheorghiță Sopon și Sebastian Mocanu au prins ultima treaptă a podiumului de premiere.

„Performanțele au fost unele de excepție și ele au venit după un effort susținut. Nu trebuie de uitat faptul că, Florin Artenie Fântânaru, cel mai titrat canotor al clubului nostru, care s-a întors în urmă cu două zile din Italia, acolo unde s-a pregătit împreună cu colegii săi din barca de 8+1 a României pentru calificările la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în luna mai”, a declarat antrenorul Ioan Despa, care a dorit să mulțumească pentru sprijin Primăriei Suceava și Consiliului Local.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava