Concert pascal
MOPAN Suceava

Singura echipă suceveană care nu a apucat să dispute niciun meci oficial în acest an este ce de rugby seniori. Dacă handbaliștii, voleibaliștii și chiar fotbaliștii suceveni au simțit puțin fiorul unei partide de campionat, jucătorii cu balonul oval doar s-au pregătit în perspectiva reluării sezonului 2019-2020. Acum, antrenamentele și bucuria întâlnirii cu colegii de echipă au devenit o amintire din cauza pandemiei cauzate de coronavirus. Și lucrurile se tot pierd în ceață.

”Sunt momente extrem de dificile pentru noi. Jucătorii noștri sunt sportivi adevărați, ei se pregătesc la domiciliu, așa cum pot, și vă dați seama că duc dorul competițiilor adevărate. E mai greu de făcut duble cu hârtia igienică pentru rugbiști, însă se pare că mai încearcă, cu grijă la obiectele fragile din casă, să mai trimită sulul printre buturi improvizate.

Nu este de glumit cu acest virus periculos și este extrem de greu de anticipat când vom mai avea parte de un meci adevărat la Suceava pentru că, realizați cum arată o grămadă la rugby din punct de vedere al contactului fizic în condițiile complicațiilor cauzate de Covid-19.

În acest moment importantă este sănătatea tuturor și încrederea că acest coșmar se va încheia cât mai curând” a spus antrenorului echipei de rugby CSM Suceava, Marius Colțuneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava