Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși este cunoscut în întreaga lume, fiul său s-a ferit întotdeauna să spună cine este tatăl său. Cu toate acestea, a ajuns să îmbrăţişeze aceeaşi carieră. Care este motivul pentru care John David Washington nu voia ca lumea să știe că este fiul lui Denzel Washington? E greu să trăieşti în umbra faimosului tău tată, mai ales dacă este vorba despre Denzel Washington (69 de ani). Deși a întrat, într-un final, el însuşi în lumea cinematografiei, John David Washington (39 de ani) a dezvăluit motivul pentru care inițial a întors spatele unei cariere la Hollywood.

„Eram rudă cu Denzel Washington. Am văzut cum se schimbau oamenii când aflau cine este tatăl meu. Obișnuiam să mint și să spun că tata este constructor sau în închisoare, doar pentru a avea un sentiment de normalitate. M-am gândit că nimeni nu mă va lua în serios, chiar dacă eram un actor bun. Întotdeauna s-ar fi găsit persoane care să mă judece. Așa că am ascuns cine este tata. Cred că era felul meu de a mă proteja”, declara cu ceva timp în urmă John David Washington, potrivit filmenow.ro, conform click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/spuneam-ca-e-la-inchisoare-de-ce-fiul-actorului-2328595.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava