Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul de 88 de ani, Alain Delon, un monstru sacru al cinematografiei franceze, care a suferit un grav accident vascular cerebral (AVC) în iulie 2019, părea foarte slăbit într-o fotografie publicată pe Instagram cu ocazia Ajunului Crăciunului, notează click.ro. Acum, la început de an, Anthony Delon, a dezvăluit în ce stare proastă se află îndrăgitul actor.

„Este slăbit şi nu suportă să se vadă astfel, diminuat. Vorbeşte puţin, îl oboseşte sau îl enervează când îl facem să se repete, căci vocea lui nu este întotdeauna în ton, vreau să spun audibilă”, a dezvăluit, joi, 4 ianuarie, Anthony Delon, cadrul unui interviu acordat pentru Paris Match, conform sursei citate.

În iulie 2019, cei trei copii ai lui Alain Delon au depus o plângere împotriva unei femei prezentate ca „asistenta sa socială” – care a fost expulzată în vara anului trecut din reşedinţa starului din Douchy-Montcorbon, o localitate situată la aproximativ 100 de kilometri sud de Paris – dar pe care aceasta o respinge ca fiind o terminologie incorectă. O anchetă a fost deschisă, în special pentru fapte de hărţuire morală.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fiul-lui-alain-delon-vesti-triste-despre-starea-2328950.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava