Comunicat. ”Ca președinte al Organizației Județene PSD Suceava, atât în nume propriu cât și în numele colegilor parlamentari, consilieri județeni și al consilierilor locali social-democrați, am exprimat permanent dorința de colaborare cu Președintele Consiliului Județean spre binele locuitorilor județului Suceava și al tuturor comunităților locale indiferent de culoarea politică a celor care le reprezintă. O ultimă dovadă este prezența în județ, în data de 10-11 martie, a ministrului social-democrat, doamna Sevil Shhaideh care va prezenta tuturor primarilor județului noua variantă a Programului Național de Dezvoltare Locală.

În schimb președintele Consiliului Județean confirmă suspiciunea pe care am avut-o în ceea ce privește imparțialitatea și dorința de colaborare deseori clamată. Ilustrativ este modul discreționar, partinic, în care majoritatea PNL din Consiliul Județean a repartizat sumele cuvenite pentru echilibrarea bugetelor locale cu o vizibilă favorizare a unităților administrativ-teritoriale conduse de primari PNL.

În ciuda duplicității manifestate de președintele Consiliului Județean îl invit pe acesta să abandoneze logica provincială derizorie a abordării difernțiate, exclusiv pe criterii politice a problemelor localităților județului și să se alăture eforturilor noastre a social-democraților suceveni pentru promovarea intereselor tuturor comunităților din judetul Suceava”.

Președinte Organizația Județeană PSD Suceava
Senator Ioan STAN

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava