Concert pascal
MOPAN Suceava

LPS Suceava are un start bun de sezon competiţional fiind neînvinsă dupa disputarea primelor două etape ale Campionatului Naţional de juniori republicani. În competiţia rezervată juniorilor A, echipa pregătită de Ioan Radu a încheiat la egalitate pe terenul din Iţcani, scor 0-0, meciul disputat în compania celor de la FC Botoşani, la finalul unui meci în care sucevenii au ratat o lovitură de la 11 metri. Cu patru puncte acumulate şi niciun gol primit, grupa de juniori A de la LPS Suceava este pe locul V.

Tot pe stadionul “1 Mai” din Iţcani, grupa de juniori B de la LPS Suceava a remizat, scor 2-2, în faţa grupării similare de la FC Botoşani, la finalul unui meci în care gazdele au marcat prin Murărescu şi Costea, iar portarul Hanceriuc a parat unul dintre cele două penaltyuri de care au beneficiat oaspeţii. Cu patru puncte acumulate după primele doua etape, juniorii conduşi de Ovidiu Murariu ocupa locul III în clasamentul seriei.

În schimb, juniorii republicani de la Rapid au zero puncte după disputarea primelor două etape. “Ceferiştii” au pierdut ambele întâlniri desfăşurate, la Roma, în compania celor de la CSŞ Botoşani, 2-4 la juniori A şi 0-4 la juniori B.

În runda următoare, grupele de la Rapid vor primi la finele săptămânii pe terenul din Itcani, vizita juniorilor de la FC Ceahlăul Piatra Neamţ. LPS Suceava va evolua duminică, 14 septembrie la Dorohoi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava