Legendarul muzician Sir Elton John a fost remunerat, potrivit presei de peste ocean, cu uriaşa sumă de 1 milion de lire sterline, pentru a cânta la nunta nepoatei unui multimiliardar. Cântăreţul a fost una dintre atracţiile serii la nunta lui Irene Kogan cu Daniel Kenvey, care a avut loc sâmbătă seară şi care a durat nouă ore, notează contactmusic.com.

Sir Elton, 69, a fost prima celebritate care s-a ocupat de întreţinerea atmosferei. El a cântat 12 piese, iar melodia ‘Tiny Dancer’ a dedicat-o miresei. „Asta este pentru Irene. Nu este chiar atât de mititică (nr. tiny), dar ştiu, cu siguranţă, că este o foarte bună dansatoare, pentru că o pot vedea pe ring.”, a spus cântăreţul.

A urmat Mariah Carey, care cere pentru o apariţie, potrivit zvonurilor, în jur de 2.5 milioane de lire sterline. Ea a venit la cerea tinerilor şi le-a dedicat acestora hit-ul ei din 2005, ‘We Belong Together’, potrivit ziarului The Sun.

Pe lângă cei doi faimoşi muzicieni, la nuntă şi-au mai făcut apariţia Antonio Banderas, care a ţinut un discurs, dar şi Mark Ronson, care a încheiat evenimentul cu un memorabil program de muzică dance.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava