Concert pascal
MOPAN Suceava

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi anunţă scoaterea la licitaţie a sute de obiecte în cadrul campaniei „1 centimetru de fapte salveză Suceava!” prin care se strâng fonduri pentru spitalele din judeţ, în lupta cu noul coronavirus. „Am primit sute de obiecte spectaculoase cu scop caritabil”, a spus Ștefan Mandachi. El a adăugat că dacă inițial își făcea griji că nu va avea ce obiecte să scoată la licitație pentru donații, în momentul de față numărul acestora este de câteva sute. „Astăzi am umplut jumătate din sală cu obiecte pe care mi le-ați trimis în scop caritabil. Haideți să ducem la bun sfârșit gestul generos al celor care s-au despărțit de obiecte dragi”, a spus omul de afaceri sucevean. Licitațiile pentru obiecte au loc pe pagina de Facebook a lui Ștefan Mandachi. Printre obiectele scoase la licitaţie se numără tablouri, sticle de vin personalizate, obiecte vestimentare, tricouri şi medalii ale unor sportivi etc.

Reamintim că Ștefan Mandachi a scos la „vânzare” primul metru de autostradă din Moldova pe care l-a construit la ieșire din Suceava spre Fălticeni. Ștefan Mandachi a subliniat faptul că toți banii care vor fi strânși în cadrul acestei campanii nu vor ajunge la el, ci vor fi gestionați de Crucea Roșie. În cadrul campaniei, toți cei care vor să doneze pot „cumpăra” câte un centimetru din metrul de autostradă.

Donațiile în cadrul acestei campanii se pot face pe site-ul www.1cm.ro .

Ştefan Mandachi scoate la licitaţie sute de obiecte în campania de sprijinire a spitalelor din judeţ, 8.0 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava