”Ciorba ciocăneșteană” produsă în comuna suceveană Ciocănești din păstrăv afumat, hribi și legume a fost înregistrată la OSIM. Niculai Barbă: ”A fost foarte apreciată la Târgul de Turism de la București” (foto)
După deja celebra ”ciorbă rădăuțeană” care a făcut istorie prin restaurantele din județ, din țară dar și din străinătate iată că Bucovina face lumii un nou cadou culinar, ciorba ciocăneșteană, preparată...
Ciorba rădăuțeană, locul 12 în topul celor mai bine cotate supe din lume
Ciorba rădăuțeană ocupă locul 12 în topul celor mai bine cotate supe din lume într-un clasament făcut de Taste Atlas. Pe primul loc se clasează supa japoneză Tonkotsu ramen urmată de cea poloneză Zurek...
40 de ani de ciorbă rădăuțeană. Inventatoarea ciorbei, cadou surpriză de la primarul Loghin (FOTO)
Municipiul Rădăuți a sărbătorit astăzi împlinirea a 40 de ani de când a fost inventată celebra ciorba rădăuțeană. Cea care a inventat ciorba, Cornelia Dumitrescu, a fost felicitată de primarul Bogdan Loghin...
Capriciul unui soț a condus la inventarea celei mai dorite ciorbe din meniurile restaurantelor: ciorba rădăuțeană
Ciorba rădăuțeană reprezintă unul dintre felurile principale de mâncare servită la prânz sau, uneori, la cină. După cum îi spune și numele, ciorba rădăuțeană a fost preparată prima dată în municipiul Rădăuți din...