MOPAN Suceava

Lanțul de restaurante Subway, care este cel mai extins  din lume, cu peste 40.000 de unități la nivel mondial, continuă să se dezvolte pe piața din România și deschide un nou restaurant la Suceava. Locația aleasă este la parterul Complexului Comercial Bucovina. Cu o suprafață de 115 mp, acesta va fi cel de-al 17-lea restaurant din țară și cel de-al doilea din Moldova. Deschiderea va avea loc pe data de 30 octombrie.

„Sunt bucuroasă că am reușit să deschidem restaurantul Subway în orașul Suceava. Am adus aici toate elementele caracteristice brandului Subway, de la amenajare și până la gustul inconfundabil al produselor și cred cu tărie în succesul său pe plan local”, a declarat Loredana Găitan, manager Subway Suceava.
Conceptul Subway și-a găsit foarte ușor locul într-o societate în care lumea are nevoie de o masă rapidă, gustoasă și proaspătă. Sandwichurile Subway sunt o alternativă fast food sănătoasă, fără produse prăjite și cu un conținut redus de grăsimi. Toate sandwichurile sunt preparate pe loc în fața clientului. Clienții pot combina o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul resaurantului cu o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri care pot fi găsite doar la Subway. Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate unităţile lanţului.
Primul restaurant Subway din țară a fost deschis în București pe 10 aprilie 2012, iar România a devenit cea de-a 100-a țară în care compania își vinde produsele.

Subway este un lanț american de restaurante fast-food, produsul de bază fiind sandwichul submarin. Restaurantele Subway mai vând și produse în lipie, salate și mici deserturi precum cookies -fursecuri americane sau brioșe. În anul 2010, Subway a devenit cel mai mare lanț de restaurante din lume, ca număr de puncte de vânzare.

Povestea internațională a Subway începe în 1965, când președintele Fred DeLuca, era doar un student de 17 ani. Astăzi sunt peste 40 000 de restaurante Subway în 102 de țări din întreaga lume și începand cu data de 30 Octombrie 2013, restaurantul din Suceava se va adăuga la acest număr impresionant.

SUBWAY deschide un restaurant în Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava