• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din judeţul Suceava a fost reţinut de poliţişti în cursul zilei de vineri, pe numele său existând un mandat european de arestare emis de autorităţile din Italia. În cursul zilei de vineri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava au reușit identificarea pe raza municipiului Suceava și prinderea unui tânăr de 25 de ani din comuna Todirești care figura ca fiind ca urmărit internațional. Aceasta deoarece autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare, tânărul fiind acuzat de faptul că, împreună cu alți complici neidentificați, a înlesnit intrarea ilegală pe teritoriul Italiei, a 22 imigranți ilegali. Urmăritul a fost prezentat Curții de Apel Suceava, care a dispus arestarea acestuia pentru 15 zile.
În baza mandatului de arestare, tânărul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava