Muzeul Bucovinei

Unul dintre cei mai promițători tineri jucători de volei apărut în ultima perioadă la Suceava este fără îndoială Alexandru Rață. După un sezon disputat în primul eșalon valoric la Unirea Dej, promițătorul sportiv sucevean antrenat și descoperit pe plan local de profesorul Tudor Orășanu, a fost transferat de campioana României, Arcada Galați.

Deși foarte tânăr, suceveanul, jucător de braț stâng, este introdus cu succes la fiecare meci. La ultimul turneu din cadrul Diviziei A1, Arcada Galați a jucat cu Steaua și CSU Brașov. Dacaă în primul joc Alex Rață a evoluat mai puțin, în partida cu ”lanterna roșie”, CSU Brașov el a fost titular. Jucătorul sucevean a fost cel mai bun marcator al meciului cu 12 puncte.

De menționat faptul că în statistica realizată de Federația Română de volei în acest sezon competițional Alexandru Rață este pe locul 14 în clasamentul jucătorilor cu cel mai eficient atac. Performanța este remarcabilă dacă ne gândim doar că din cei 14 voleibaliști, doar patru sunt cinci sunt români.

Clasamentul Diviziei A1 (m)
1. Arcada Galați 39 puncte
2. SCM Zalău 34 puncte
3. Steaua 31 puncte
4. SCMU Craiova 29 puncte
5. Dinamo 27 puncte
6. Unirea Dej 20 puncte
7. „U” Cluj 16 puncte
8. Știința București 13 puncte
9. Explorări Baia Mare 12 puncte
10. UV Timișoara 4 puncte
11. CSU Brașov 0 puncte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava