Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanul Cristian Hrehorciuc a urcat pe podiumul concursului „Cel mai bun pădurar”. Regia Națională a Pădurilor a transmis că Ilie Nicolae, reprezentantul Direcției Silvice Prahova, a câștigat ediția din acest an a Concursului profesional ”Cel mai bun pădurar”, găzduit de către Direcția Silvică Harghita la Ocolul Silvic Homorod. Pe locul secund s-a clasat Ionuț – Nelu Iamandei, reprezentantul Direcției Silvice Buzău, urmat, pe locul al treilea, de Cristian Hrehorciuc, din partea Direcției Silvice Suceava.

La ceremonia de premiere au participat Eleodor Olavi Nițescu, director general adjunct al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Silviu Geană, lider al Federației Sindicatelor din Silvicultură ”Silva” și Cătălin Mutică, directorul Direcției Silvice Harghita.

La faza națională a Concursului profesional ”Cel mai bun pădurar” au participat câștigătorii etapelor județene organizate anterior de cele 41 de direcții silvice din subordinea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, precum și reprezentanți ai Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea” și cei ai Agenției ,,MOLDSILVA” din Republica Moldova, aceștia parcurgând mai multe probe teoretice și practice.

Potrivit organizatorilor, concursul profesional ”Cel mai bun pădurar” are o lungă tradiție în silvicultură, fiind organizată anual de către Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Federația Sindicatelor din Silvicultură ”Silva”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava