Concert pascal
MOPAN Suceava

Timișoara Saracens a învins cu 31-0 pe CS Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a SuperLigii CEC Bank. Bănățenii au obtinut și punct bonus ofensiv, cele cinci eseuri fiind marcate de Daniel Ianuș, Marius Simionescu, Vasile Rus, Jody Rose și suceveanul Gabriel Conache. Conache evoluează pe postul de fundaș la campioana României.
Campioana en-titre Timișoara Saracens a început în forță partida de pe Stadionul ”Gheorghe Râșcanu”, Daniel Ianuș culcând balonul în terenul de țintă al dinamoviștilor, eseu netransformat însă. La jumătatea primei părti, Marius Simionescu a reușit al doilea eseu, și acesta netransformat, 10-0. Înainte de intrarea la vestiare, căpitanul bănățenilor, Vasile Rus a marcat al treilea eseu, transformat de Valentin Calafeteanu, fiind stabilit astfel și scorul primei reprize, 17-0.
În repriza secundă, alb-roșii au jucat mai bine, au atacat mai mult, determinându-i pe timișoreni să greșească. Astfel, Timișoara s-a ales cu două eliminari, în minutul 50. Horațiu Pungea și Vasile Rus, însă bucureștenii nu au reușit să învingă apărarea adversarilor, rămași în 13. Cei care au punctat au fost tot ”sarazinii”, prin Jody Rose, încercare transformată de Calafeteanu. Pe final, suceveanul Gabriel Conache a mai marcat o încercare, transformată de Calafeteanu, 31-0, scor final.
În etapa următoare, Timișoara Saracens va întâlni în deplasare pe Politehnica Iași, în timp ce CS Dinamo va primi vizita celor de la Știința Baia Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava