Concert pascal
MOPAN Suceava

FIFA a decis ca o brigadă românească să conducă duelul dintre Brazilia şi Anglia, din semifinalele Campionatului Mondial U17, care are loc în aceste zile în India, anunţă frf.ro

La „centru” se va afla Ovidiu Haţegan, care va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi suceveanul Sebastian Gheorghe.
Arbitrul sucevean Sebastian Gheorghe, care a fost prezent şi la Olimpiada de la Rio de Janeiro din Brazilia din 2016 şi la Campionatul European din Franţa din acelaşi an, va face parte dintr-o brigadă românească ce va conduce meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018.

Brigada de arbitri numărul unu a României, alcătuită din arădeanul Ovidiu Haţegan, sătmăreanul Octavian Șovre şi suceveanul Sebastian Gheorghe, a fost delegată şi la partida Sporting Lisabona – FC Barcelona, din cadrul grupei D a Ligii Campionilor.

În acest sezon competiţional, cei trei au prins două meciuri internaţionale în competiţii de top, Celtic Glasgow – Astana, din play-off-ul Ligii Campionilor, şi Ţara Galilor – Austria, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.
Sezonul precedent a fost unul plin pentru Sebastian Gheorghe. În afară de meciurile din Liga I, acesta a fost delegat pe plan internaţional la partidele Napoli Dinamo – Kiev 0-0, Basel – PSG 1-2, Barcelona – Celtic 7-0, Juventus Torino – FC Porto 1-0 din Champions League, semifinala Manchester United – Celta Vigo şi sfertul de finală Schalke – Ajax din Europa League.
În vârstă de 41 de ani, pe care i-a împlinit pe data de 7 martie, Sebastian Gheorghe a debutat în Liga I în urmă cu 11 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava