Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița hollywoodiana Reese Witherspoon a dezvăluit că întreaga ei carieră cinematografică este inspirată de evenimente din viața reală, potrivit contactmusic.com.

Starul, în vârstă de 39 de ani – care apare alături de Arnold Oceng în drama din 2014 ´The Good Lie´, o poveste despre un grup de refugiați sudanezi – a mărturisit că inspirația ei vine din evenimente reale și informative, similare celor explorate în peliculă.

Ea a declarat: ˝Sunt cu siguranță unul dintre acei oameni care au bilețele lăsate peste tot. Mă refer la notițe, cum ar fi modalități de evitare a celor mai rele șase lucruri din lume. Dorință, lăcomie, invidie. Încerc să-mi spun mie care sunt lucrurile pe care trebuie să le evit. Afirmații pozitive, cum ar fi ´Nu judeca, dar fii judecat´ – o lozincă destul de bună, mă ghidează pe mine în viață.˝

Între timp, Reese recomandă vedetelor în ascensiune să-și urmeze propriul drum, în loc să asculte prea multe sfaturi din partea celorlalți, mai scrie sursa citată.

Ea și-a amintit: ˝Chiar mi-am dorit să fiu un copil de Broadway și am fost în toate taberele din Catskills și am cântat, am dansat, am interpretat roluri. Îmi amintesc de finalul sesiunilor de cântat, când evaluatorii mei mi-au spus: ´Orice ai face – nu cânta!´. Cred că am mai povestit această întâmplare când am primit un premiu pentru ´Walk The Line´. Mă bucur că nu i-am ascultat! Sincer, a fost greu să trec de blocajul mental creat fiindcă cineva mi-a spus că nu știu să cânt și să nu cânt. Așadar, trebuie să fii foarte atent ce le spui oamenilor.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava