Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Sylvester Stallone a vândut ferma impresionantă pe care o deținea în San Fernando Valley din Los Angeles. A fost o afacere proastă pentru Stallone, în condițiile în care a vândut-o sub prețul de achiziție, potrivit Fandom Wire.

Stallone a cumpărat această fermă în 2022, dar nu s-a simțit prea bine aici, chiar dacă în zonă se mai află și alte celebrități.

În cele din urmă, actorul a decis să o vândă artistului rock John Fogerty pentru 17,2 milioane de dolari, deși inițial prețul cu care a scos-o la vânzare a fost de 22,5 milioane de dolari. În trecut, Stallone și-a vândut și alte locuințe, inclusiv cântăreței Adele.

Impresionanta fermă conține o piscină privată, șemineu, locuința principală și una de oaspeți, o cabană uriașă, dar și o zonă mare cu grădini și livezi. Aici există și un centru de echitație.

Stallone vine după un rol slab în „Expend4bles”

Actorul nu încheie anul tocmai bine. Ultimul film în care a apărut a fost „Expend4bles” și a fost despărțirea lui Sylvester Stallone de franciza „The Expendables”. Stallone a avut apariții rare pentru a face tranziția la viitorul „The Expendables”. Totuși, filmul nu s-a bucurat de un succes comercial și a avut încasări de aproximativ 50 de milioane de dolari, la un buget de 100 de milioane de dolari.

A fost oarecum o surpriză lipsa de interes a publicului față de acest film, în condițiile în care celelalte producții au performat foarte bine. „The Expendables,” apărut în 2010, a avut încasări de aproximativ 275 de milioane de dolari. Următoarea producție, lansată în 2012, a generat venituri de 315 milioane de dolari, iar „The Expendables 3” de 215 milioane de dolari.

Succesul precedentelor trei filme a inspirat și apariția a patru jocuri video, cele mai cunoscute fiind „The Expendables 2 Videogame” și „The Expendabros.” Au mai fost lansate și două reviste de benzi desenate, în timp ce printre pasionații de jocuri de cazino, un titlu popular este „The Expendables Megaways.” Slotul se află în top NetBet jocuri online (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!), a fost creat de compania Stakelogic, iar printre simboluri se află principalii protagoniști din franciză. Matricea jocului are 6 coloane și până la 7 rânduri și, fiind un slot Megaways, se remarcă și prin cele 117.649 de linii de plată.

Stallone va putea fi văzut în curând într-un documentar

Deși s-a despărțit de franciza „The Expendables,” Stallone nu duce lipsă de activitate. El va apărea în curând într-un documentar cu numele „Sly”, ce va fi disponibil pe Netflix. Compania a publicat deja trailerul noului documentar și din start putem vedea că este vorba despre provocările avute de actor în decursul carierei.

Lansarea este programată pentru data de 3 noiembrie, iar regia este semnată de Thom Zimny. În documentar vom putea vedea o serie de interviuri cu Stallone, alături de alte nume cunoscute de la Hollywood, cum ar fi Arnold Schwarzenegger și Quentin Tarantino. În trailerul publicat de Netflix putem vedea și câteva dintre momentele emblematice ale lui Stallone din filme ca Rocky, Rambo și Cobra.

În plus, Stallone își aduce aminte și de momentele mai puțin bune din carieră, inclusiv de momentele în care a fost refuzat pentru anumite roluri. El recunoaște că rolul din Rocky i-a schimbat mult în bine cariera, iar prin acest documentar încearcă să celebreze o activitate de câteva decenii, care i-a adus milioane de fani în întreaga lume.

Este al doilea proiect de acest gen în care Stallone este implicat, după ce în prima parte a anului a putut fi văzut într-un reality show alături de familia sa, din dorința de a-și arăta tot mai mult și latura umană, pentru a nu mai fi perceput ca un dur.

Sylvester Stallone și-a vândut ferma din California, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava