Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 8 noiembrie 2023, ora 18:00, Alianța Franceză din Suceava vă invită la o nouă întâlnire online dedicată promovării cântecului francez și francofon în cadrul activităţii Le chanteur du mois/Cântărețul lunii.

Această activitate specială este concepută sub forma unui interviu cu un/o artist/ă francofon/ă remarcabil/ă, care s-a impus cu succes în peisajul muzical actual. Evenimentul este moderat de Frederic Castel, profesor la Universitatea din Reims, Franța, și prezentator al uneia dintre cele mai ascultate emisiuni muzicale franceze online – On allume les étoiles/Aprindem stelele.

Invitata lunii noiembrie este talentata cântăreață Lucie Joy, cunoscută pentru vocea sa plină de rafinament și versurile sale angajate și poetice. Lucie Joy a câștigat susținerea artistei Sandra Nkaké și a obținut titlul de vice-campionă a Franței la poezie slam. În plus, EP-ul său intitulat COURAGE  a fost lansat la începutul anului 2023 și s-a clasat în topurile de vânzări. Cu toate acestea, Lucie Joy este mai mult decât o cântăreață : ea este o artistă care iubeşte întâlnirile cu publicul, susținând 52 de concerte într-un an, şi oferindu-i acestuia momente unice, în care se regăsesc pasiunea de a trăi, emoțiile în stare brută și râsul în hohote.

Lucie Joy este un clown-poet care se distanțează de clișeele și de așteptările obișnuite. Fanteziile sale lucide sunt însuflețite de valuri de violoncel, de vioară și de instrumente de percuţie precum congas.

Pentru a vă face o idee mai clară despre muzica sa captivantă, vă invităm să ascultați câteva dintre piesele sale online : Courage, Je te crois, Dents de loup… sau să descoperiți slam-uri precum Ils s’ennuient sau On a.

Întâlnirea cu Lucie Joy se anunță deci a fi un eveniment memorabil, în care publicul sucevean va avea ocazia să descopere și să aprecieze talentul și pasiunea acestei artiste surprinzătoare.

Linkul de participare la această întâlnire online este  https://meet.google.com/vqa-sywb-ggh și este disponibil atât pe adresa de Facebook cât şi pe site-ul Alianței Franceze din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava