Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre marile performere ale anului 2019 a fost Talida Sfârghiu, atletă legitimată la CSM Suceava şi CSM Rarăul Câmpulung. Sportiva pregătită de Erzilia Ţâmpău a cucerit titlul de campioană naţională de sală în proba de 1.500 de metri şi vicecampioană în proba de 800 m la categoria juniori II, pentru ca apoi la categoria juniori I să câştige cursa de 1.500 de metri la Campionatele Naţionale de sală.

De asemenea, promiţătoarea atletă câmpulungeană a devenit vicecampioană balcanică indoor în Turcia, pentru ca la Cupa României, acolo unde a alergat alături de senioare, să se claseze pe locul III, însă timpul ei a fost unul foarte bun pentru categoria ei de vârstă, ea realizând baremul pentru Campionatele Europene.

La Balcaniada în aer liber care a avut loc la Cluj, Talida Sfârghiu a ocupat locul secund în proba de 1.500 de metri. Mai mult, a câştigat titlul naţional la juniori II, iar la Naţionalele de Tineret s-a situat pe locul III, aceeaşi poziţie ocupând-o şi la Campionatele Internaţionale ale României, de la Cluj.

De departe cea mai bună realizare a sportivei Talida Sfârghiu de la CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung a fost titlul de vicecampioană obţinut la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku (Azerbaidjan) în proba de 1.500 de metri.

Aceste rezultate o plasează pe Talida Sfârghiu în topul naţional din 2019 şi fac din ea una dintre marile speranţe ale atletismului sucevean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava