Concert pascal
MOPAN Suceava

Marți la ora 2100, patrula din cadrul Biroului Ordine Publică în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona George Enescu, a oprit pentru control, pe strada Universităţii un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 25 de ani, care locuieşte fără forme legale în Suceava.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere rezultatul testării aerului expirat, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-a prelevat 2 mostre de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”  prev. şi ped. de art. 336 alin. (1) din Codul Penal. Cercetările  urmează  a  fi  continuate  de  polițiștii  din  cadrul  Biroului  Rutier  al  Poliţiei Municipiului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava