Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Judeţean a aprobat în şedinţa de joi taxele şi tarifele pentru o serie de servicii noi care vor fi prestate de Centrul Cultural « Bucovina » şi Spitalul Judeţean «Sf. Ioan cel Nou ». Astfel, s-a introdus tariful unic de 600 de lei pentru un spectacol de teatru de păpuşi la comandă şi trei tarife pentru spectacolele profesioniste de folclor şi anume 3.800 de lei pentru un spectacol de 90 de minute, 4.000 de lei pentru 100 de minute şi 5.000 de lei pentru 120 de minute. La Spitalul Judeţean s-a introdus tariful de 600 de lei pentru o operaţie de cezariană, coplata de 5 lei şi chiria pentru închirerea unor saloane de către Şcoala Postliceală Suceava pentru cursanţi de 600 de lei pe zi. Aceste taxe şi tarife au fost aprobate doar cu voturile consilierilor judeţeni USL şi PPDD, aleşii PDL abţinându-se la vot. Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a ţinut să explice de ce era nevoie de aceste noi servicii prestate contracost.

Nechifor cere celor de la PDL să citească mai atent documentele “pentru că altfel riscă să nu înţeleagă foarte bine subiectul şi predicatul”

« Eu ca preşedinte şi toţi cei care lucrează în aceste instituţii sunt interesaţi să-şi lărgească paleta de servicii. Aceste servicii sunt contracost. Nu e vorba de taxe noi sau taxe majorate e vorba de o aşezare într-o piaţă concurenţială şi vrem foarte mult ca şi ansamblul pofesionist Ciprian Porumbescu să obţină venituri proprii pentru că e un ansamblu care are o anumită etichetă şi merită şi un preţ pe măsură. Nu putem să dăm cultură gratis întotdeauna şi cred că efortul lor valoarea lor trebuie cumva evaluată şi într-o încasare în bani », a declarat Nechifor. Şeful administraţiei judeţene s-a arătat deranjat de atitudinea democrat liberalilor. Nechifor a declarat că înţelege politica de opoziţie a PDL însă a spus că este bine ca aleşii democrat liberali să citească mai atent proiectele de hotărâre de Consiliu Judeţean “pentru că altfel riscă să nu înţeleagă foarte bine subiectul şi predicatul”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava