• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Compania „Tarom” va continua să opereze zboruri de pe Aeroportul Suceava şi pe timp de iarnă. Biroul de Presă al Consiliului Judeţean a informat printr-un comunicat că pentru ca Tarom-ul să nu-şi suspende cursele de pe Aeroportul din Salcea, în sezonul rece, se fac eforturi financiare în vederea achiziţionării unei autospeciale noi pentru îndepărtarea straturilor de gheaţă sau de zăpadă de pe aeronave. Acest lucru a fost solicitat de compania aeriană. În comunicat se precizează că obiectivul principal al Consiliului Judeţean şi al Regiei „Aeroportul Ştefan cel Mare” Suceava îl reprezintă asigurarea securităţii şi siguranţei zborurilor, şi implicit, a pasagerilor, modernizarea căilor de rulare şi a aerogării, dar şi dotarea cu echipamente şi utilaje specifice. Compania „Tarom” este singura care operează zboruri pe Aeroportul de la Suceava şi ameninţa cu suspendarea curselor pe timpul iernii, în caz că nu va fi achiziţionat un degivror nou.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava