Concert pascal
MOPAN Suceava

Se întâmplă minuni şi la case mai mari. Deşi relaţia dintre Călin Geambaşu şi tatăl său, Petre Geambaşu, părea pe veci compromisă, din cauza interminabilelor reproşuri, iată că cei doi solişti au revenit la sentimente mai bune. Petre şi-a luat inima în dinţi şi a bătut la uşa fiului, notează click.ro.

Călin s-a declarat fericit că tatăl său i-a bătut, în sfârşit, la uşă: ”Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârşit a fost bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o surpriză şi ne-a vizitat fără absolut nici o pregătire anterioară. A făcut 2 copii fericiţi. Pe DaviN şi pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paşte sau Crăciun, ci doar un dram de bunăvoinţă. Nu ne-a adus nimic, nu aşteptam nimic, dar finalmente s-a adus pe sine (în condiţiile în care locuim la o stradă distanţă)”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/tata-ne-vizitat-dupa-6-ani-de-atacuri-mediatice-sunt-fericit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava