MOPAN Suceava

Actualul primar al municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a dat dovadă de fair play felicitându-l  pe cel care a urmează să-i  ia locul la cârma administrației locale, liberalul Bogdan Loghin. Într-o postare pe pagina sa de socializare Tătar care va ocupa o funcție de consilier local l-a felicitat pe viitorul primar și i-a urat să aibă un mandat care să-l împlinească și să-i aducă satisfacții. Totodată el a anunțat că PSD va face o opoziție constructive în Consiliul Local, semnalând public orice derapaj. ”Felicitări, Bogdan Loghin! Rădăuțenii au decis că tu vei fi primar al municipiului în următorii 4 ani de zile. Felicitări ție și tuturor celor care au participat la această cursă electorală.

Sper ca în acest mandat să colaborăm în beneficiul rădăuțenilor, neavând niciun interes să blocăm vreun proiect care aduce dezvoltare Rădăuțiului.

Desigur, vom face o opoziție constructivă, semnalând public orice derapaj.

Sper ca proiectele în curs de execuție/aprobate deja să fie finalizate. Cu siguranță vor contribui la îmbunătățirea vieții locuitorilor din Rădăuți. Îți urez să ai un mandat care să te împlinească și să-ți aducă satisfacții. Spor la treabă!”, a transmis Nistor Tătar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava