Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 100 de polițiști din cadrul IPJ Suceava, jandarmi din cadrul IJJ Suceava, polițiști din cadrul structurilor de prevenire și combatere a consumului și traficului de droguri dar și specaliști din cadrul Agenției Naționale Antidrog Suceava și Agenției împotriva Traficului de Persoane Suceava vor fi prezenți la locația de desfășurare, în zona adiacentă și pe rutele rutiere care converg către localitatea Corlata unde în perioada 14 – 15 iulie se organizează Festivalul Deep in the Forest.

Scopul efectivelor de poliție și jandarmi este prevenirea oricăror acte antisociale, asigurarea climatului de ordine și liniște publică, descurajarea comportamentelor de tip teribilist, siguranța rutieră și prevenirea consumului de substanțe interzise.

În zona locației de desfășurare, dar și pe rutele care converg spre localitatea Corlata, polițiștii rutieri vor acționa cu 4 aparate DruggerDrugtest 5000 și cu 12 aparate etilotest și etilometru.

Grupele de intervenție ale Serviciului Acțiuni Speciale vor fi prezente în zonă și vor asigura intevenția operativă la orice eveniment. Pentru menținerea ordinii și liniștii publice dar și în vederea prevenirii consumului de substanțe interzise, echipajele canine ale poliției, poliției de frontieră și jandarmeriei vor fi prezente în zonele în care se desfășoară activitățile cu aflux sporit de persoane.

În acest an TAZA, LUNA, FREJA și KIM, câinii din dotarea IPJ Suceava și IJJ Suceava, antrenați pentru intervenții speciale și în detectare substanțe interzise vor fi sprijiniți de alte două echipaje canine (LORD și NERO), specializate în detectarea substanțelor interzise, din dotarea Sectorului de Poliție de Frontieră Siret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava