Concert pascal
MOPAN Suceava

Noua serie include modelele Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24, care accelerează experiența inovatoare și intuitivă a utilizării unui smartphone, cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Telekom Romania Mobile aduce oferte atractive clienților care aleg sa facă o precomandă  pentru noile modele de telefoane Samsung Galaxy S24, până pe 30 ianuarie 2024.

La precomanda unuia dintre telefoanele Galaxy S24, în perioada menționată, utilizatorii primesc automat dublarea capacității de stocare. Această ofertă vine impreună cu abonamentul Nelimitat 19, la portare, pentru contracte încheiate pe o perioadă de 24 de luni, cu următoarele tarife la terminale:

  • Galaxy S24 256 GB – disponibil la prețul de 3.129 lei (TVA inclus)
  • Galaxy S24 Plus 512 GB – disponibil la prețul de 4.319 lei (TVA inclus)
  • Galaxy S24 Ultra 512GB – disponibil la prețul de 5.749 lei (TVA inclus).

Clienții business se pot bucura, de asemenea, de noua serie Galaxy AI și pot obține detalii despre ofertă prin agenții dedicați sau apelând numărul 1933.

„Suntem încântați să fim alături de partenerul nostru, Samsung, la lansarea seriei Galaxy AI, care revoluționează viitorul telefoanelor mobile, prin funcții și tehnologii inovatoare ce răspund nevoilor de comunicare din ce în ce mai sofisticate ale utilizatorilor”, a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile.

Galaxy AI aduce o nouă eră a comunicării și un nou mod de a utiliza telefonul mobil, menit să îmbunătățească fiecare parte a vieții, în special rolul fundamental al telefonului: comunicarea. Noua serie de telefoane Galaxy S24 înlătură orice barieră de comunicare, mai ușor ca niciodată, cu ajutorul Live Translate, funcția Interpreter, Chat Assist sau Note Assist. In plus, ProVisual Engine de pe Galaxy S24 este o suită extinsă de instrumente cu AI care transformă abilitățile de captare a imaginilor și maximizează libertatea creativă la fiecare pas, de la configurarea unei fotografii, până la partajarea acesteia pe rețelele de socializare.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pe https://mobile.telekom.ro/precomanda-samsung-s24/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava