Concert pascal
MOPAN Suceava

Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată sîmbătă prin SNUAU 112 de către o femeie de 50 ani, din com. Grămești, despre faptul că fiica sa este agresată de soțul ei de 60 ani, din aceeași localitate.
În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 17.40, bărbatul de 60 de ani a venit la domiciliu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și a început să facă scandal, adresându-i soției sale amenințări cu acte de violență, iar la un moment dat a agresat-o pe fiica sa de 15 ani.
Ulterior, un vecin în vârstă de 40 ani, din comuna Grămești, care se deplasa pe drumul din fața locuinței, a încercat să aplaneze conflictul, moment în care a fost lovit de către bărbatul de 60 de ani.
S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent privind viața și integritatea fizică a victimelor, fapt pentru care în temeiul articolului 221 din LG nt 2017/2003, modificată prin legea 174/2018 s-a emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile începând cu data de 13.03.2021, ora 18.30 până la data de 18.03.2020 ora 18.30.
În baza ordinului de protecție provizoriu, bărbatului de 60 de ani i s-a stabilit să respecte o serie de măsuri de protecție, respectiv să părăsească temporar locuința din com. Gramești, să păstreze o distanță minimă de 100 m fața de victime precum și față de locuința din com. Gramești.
De asemenea, agresorului i s-a adus la cunoștință că nerespectarea/încălcarea oricăreia din masurile dispuse prin prezentul ordin de protecție provizoriu constituie infracțiune conform art 32 alin. 2 din LG 217/2003 cu modificările și completările ulterioare.
S-a procedat la transportarea bărbatului de 60 de ani la Spitalul de Boli Cronice Siret, în vederea internării nevoluntare, întrucât acesta nu coopera cu polițiștii și prezenta tulburări de comportament.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „lovirea sau alte violențe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava