Concert pascal
MOPAN Suceava

Thalia este o adevărată legendă a muzicii latino, iar la 52 de ani arată aproape neschimbată față de acum 20 de ani. Vedeta a publicat recent o imagine pe Instagram, iar fanilor nu le-a veni să creadă cât de tânără pare, în ciuda vârstei, notează click.ro.

Artista debordează de energie și senzualitate și pare că Thalia a găsit rețeta tinereții veșnice, căci ultimele imagini o înfățișează într-o formă extraodinară. Artista s-a pozat pe Instagram într-o ținută sexy, așa cum purta în clipurile din tinerețe, o bustieră din piele și o bluză de tip plasă, ce-i lăsa la vedere decolteul atrăgător și abdomenul tonifiat. Thalia a revenit la coafura ce a consacrat-o, pletele lungi, iar întreaga apariție a fost accesorizată cu un element foarte special din ,,arsenalul” artistei, zâmbetul extrem de atrăgător.

Thalia a scris în dreptul imaginilor un mesaj pentru fanii ei. ,,Ce zi plină de dragoste! Abia că pot exprima ceea ce simt!”

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/thalia-irezistibil-de-atragatoare-nimeni-n-ar-638343.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava