Atleții din județul Suceava au început pregătirea pentru sezonul de iarnă, al competițiilor de sală, în special pentru finalele Campionatelor Naționale, ce sunt programate în anul ce urmează. Sportivele secției de atletism a Clubului Sportiv Municipal Suceava au participat la Cupa de Iarnă, o competiție națională de pregătire ce a avut loc în sala de atletism „Lia Manoliu” din București. Dintre atletele pregătite de antrenorul Silviu Casandra, Roxana Ghiuță a câștigat medalia de aur în proba de 800 de metri la junioare II, stabilind și cel mai bun timp al său din sezon. O altă sportivă de la CSM Suceava, Beatrice Tocariu, a câștigat medalia de argint în proba de 1500 de metri la junioare III, într-o cursă în care a reușit să-și doboare recordul personal. Tot în proba de 1500 de metri au concurat și Irina Ilașcu și Delia Ochiană, sportive ce sunt la copile I și au terminat cursa pe locul patru, respectiv cinci.

CSM Suceava a reușit prin sportivii săi să câștige alte două medalii de aur, în probele de ștafetă la junioare II, în probele de 4×1 tur și 4xdouă tururi, cu o echipă formată din sportivele Roxana Ghiuță, Beatrice Tocariu, Irina Ilașcu și Delia Ochiană.

„A fost un concurs foarte bun de pregătire și verificare a nivelului la care se află sportivii. Roxana Ghiuță a reușit să facă sezon best în proba de 800 de metri, iar Beatrice Tocariu și-a făcut un nou record personal în proba de 1500 de metri. Celelalte două fete, Irina Ilașcu și Delia Ochiană, au avut și ele o evoluție bună, chiar dacă n-au urcat pe podium, mai ales că abia la anul trec la junioare III”, a explicat antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava