Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul Diecezan Caritas Iaşi, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană de Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, organizează luni, 12 octombrie 2015, de la ora 10.00, un Târg de locuri de muncă, la Shopping City Suceava. Obiectivul târgului este de a facilita contactul angajatorilor locali cu beneficiarii unui proiect care au finalizat un curs de formare profesională şi sunt în căutarea unui loc de muncă.

Proiectul se numeşte „F.O.R. – Formare şi Ocupare pentru mediul Rural”, este cofinanţat din „Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!” şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.

„Evenimentul vine în sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat activităţii pe care o desfăşoară, dar şi al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta de locuri de muncă existentă sau de a se reorienta profesional. Agenţii economici interesaţi să participe la târg, sunt rugaţi să ne contacteze din timp, prin transmiterea ofertei de locuri de muncă vacante pe adresa de e-mail: contact@caritas-iasi.ro, în care să menţioneze opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante”, a declarat Maria Varvaroi, coordonator Centrul Diecezan Iaşi, filiala Suceava.

Mai multe detalii despre Tîrgul de locuri de Muncă de luni, 12 octombrie, se pot obţine de la sediul Centrului Diecezan Caritas din Suceava, strada Tudor Vladimirescu, sau la numerele de telefon: 0230-530022 ori 0729-550034.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava