Concert pascal
MOPAN Suceava

În lunile de toamnă, insuficiența cardiacă poate reprezenta o gravă amenințare pentru persoanele ce suferă de afecțiuni cardiovasculare. Asta pentru că, în procesul de adaptare la noile condiții de mediu, organismul poate suprasolicita sistemul cardiovascular, cauzînd consecințe serioase. Pentru a preîntîmpina apariția sau agravarea problemelor de sănătate sunt necesare măsuri de prevenție și control medical repetat.
”Sigur că și cardiacii au de suferit în această perioadă și vorbim în special de cei cu boli cardiace cronice, care, în perioada rece a toamnei, din cauza efortului la care este supusă inima, vor putea ajunge la insuficiență cardiacă”, spune dr. Irina Badrajan, medic de familie. Potrivit acesteia, principalii factori de risc pentru insuficiență cardiacă, factori care se agravează pe parcursul toamnei, sînt: hipertensiunea arterială, boala coronariană, aritmiile, diabetul, apneea de somn, defecte congenitale cardiace, infecții virale, abuzul de alcool și afecțiuni ale rinichilor. ”Evident că în aceste cazuri nu puteți să vă admnistrați dumneavoastră o medicație și trebuie să vă adresați medicului, iar acesta vă va spune care sunt medicamentele pe care trebuie să le luați și, de asemenea, ce regim de viață va trebui să urmați”, a precizat dr. Badrajan.
Mai multe despre această afecțiune, aflați sîmbătă, 11 octombrie, de la ora 12:00, la o nouă ediție a emisiunii ”Primii pași”, de la Televiziunea Intermedia Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava