Concert pascal
MOPAN Suceava

În anii 1990, o întâmplare avea să atragă atenția, pentru o lungă perioadă de timp, asupra Pamelei Anderson și a partenerului său, Tommy Lee.

Pamela Anderson și Tommy Lee, se trezesc în centrul unui scandal de proporții, după ce imagini cu ei făcând sex ”scapă” pe net. Imaginile au făcut înconjurul internetului, fiind văzute de mulți curioși, notează click.ro.

La trei decenii după această întâmplare, povestea nu a fost dată uitării și noi detalii reapar.

Rand Gauthier, cel despre care se spune că ar fi furat caseta cu scenele fierbinți, a făcut dezvăluiri incendiare. Deoarece în serialul despre sex tape-ul Pamelei Anderson și a lui Tommy Lee, acesta este prezentat ca cel care intră în casa acestora și fură caseta cu cei doi iubăreți, bărbatul a dorit să clarifice câteva amănunte care schimbă de fapt cursul evenimentelor.

Rand Gauthier susține că nu a avut nicio legătură cu furtul, ba mai mult, acesta a fost forțat de mafie să-și asume vina. Bărbatul în vârstă de 63 de ani declară că, de fapt, faimosul clan de mafioți din familia Gambino, a fost în spatele întregii povești. Acesta adaugă că, după ce s-a vehiculat că el ar fi și susține că el a fost doar o marionetă într-un plan mult mai amplu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/caseta-video-pamela-anderson-tommy-lee-411965.html

Celebra filmare cu momentele fiebinți dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, ținta celui mai periculos mafiot din lume, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava