Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Scene de coşmar miercuri după amiază în gara din Câmpulung Moldovenesc. o femeie în vârstă de 30 de ani care îl avea în braţe pe băiatul ei de doar cinci ani s-a aruncat în faţa unui tren. Din primele informaţii femeia a ieşit în faţa trenului din nişte tufişuri aflate în apropierea gării, vizibilitatea fiind extrem de scăzută în zona respectivă, motiv pentru care mecanicul locomotivei nu a avut cum să evite impactul.
Prin gestul gestul incalificabil pe care l-a făcut, tânăra şi-a mutilat pe viaţă copilul. Băiatul de cinci ani a ajuns la spitalul din Câmpulung Moldovenesc cu ambele picioare amputate, şi cu mâna ruptă, de altfel, un elicopter SMURD a preluat minorul şi l-a transportat la o unitate spitalicească din Iaşi. În ceea ce o priveşte pe mama băiatului, aceasta are un picior amputat, fiind în comă. Ea urma să fie transportată la Spitalul Judeţean din Suceava.
Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat miercuri după amiază că din primele informaţii se pare că este o tentativă de sinucidere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava