• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un TIR încărcat cu sticle din plastic pline cu apă minerală a luat foc în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Potivit unui comunicat al ISU Suceava, în noaptea de vineri spre sâmbără, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autotren care transporta peturi de apă minerală, pe DN 17, pe raza acestui municipiul. La sosirea echipajelor ardeau capul tractor şi partea din faţă a remorcii, existând pericolul de propagare la întreaga încărcătură. Incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră şi jumătate de intervenţii ale pompierilor. În incendiu au ars capul tractor în proporţie de 60%, 20% din remorcă, trei anvelope şi documente ale şoferului. De asemenea, s-au degradat cinci anvelope, precum şi instalaţii şi componente ale capului tractor.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, ca urmare a unor defecţiuni la sistemul de rulare. În incendiu nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat restul remorcii şi încărcătura aferentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava