Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri dimineața, în jurul orei 5:10, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Preutești au oprit pentru control pe DJ 208C, în localitatea Dolheștii Mici, comuna Dolhești, o autoutilitară condusă de către un bărbat din Cornu Luncii care transporta cherestea de rășinoase.

Procedând la interogarea aplicație SUMAL control, polițiștii au stabilit faptul că pentru autoutilitară nu era emis niciun aviz de însoțire a materialului lemnos, motiv pentru care autoutilitara cu material lemnos a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Dolhasca, punctul Fălticeni, în vederea inventarierii.

În aceeași zi, în jurul orei 10:00, s-a procedat la cubarea materialului lemnos de către personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Dolhasca, constatându-se faptul că șoferul transporta cu autoutilitara cantitatea de 2,963 mc cherestea rășinoase, fără a avea documente de proveniență a materialului lemnos. Cantitatea de 2,963 mc cherestea rășinoase în valoare de 2.652 lei a fost confiscată conf art. 19 alin. 2 lit. a pct 2 din Lg. 171/2010, șoferul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5,000 de lei conform Lg 171/2010.

Transport ilegal de cherestea depistat de polițiști în comuna Dolhești, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava