Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, la ora 21:15, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Gura Humorului, în timp ce se afla pe raza satului Măzănăești, pe DJ209C, au procedat la oprirea pentru control a unei autoutilitare ce se deplasa dinspre Berchișești spre Lucăcești. Șoferul a fost identificat ca fiind un bărbat din comuna Slatina, căruia i-au fost solicitate documentele, acesta prezentând documentele personale și ale autoutilitarei, constatându-se faptul că transporta material lemnos, respectiv cherestea tivită și nu deținea documente specifice de transport.

Având în vedere aspectele constatate, s-a procedat la verificarea autoutilitarei în aplicația SUMAL 2 CONTROL, rezultând faptul că nu există emis un aviz valabil.

Conducătorul autoutilitarei a fost condus la depozitul Cantonului Silvic din cadrul Ocolului Silvic Gura Humorului, unde după inventarierea masei lemnoase, s-a constat faptul că șoferul a transportat fără documente legale cantitatea de 3,71 MC cherestea rășinoase specia molid în valoare de 3.227 lei.

S-a procedat la confiscarea materialului lemnos și predarea acestuia în custodia lucrătorului silvic din cadrul Cantonului Silvic Izvor din cadrul O.S Gura Humorului, șoferul fiind sancționat cu amendă în valoare de 3.000 lei conform art. 19 alin. (2), lit. (a), pct. (2) din Legea 171/2010.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava