Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică după amiază, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, în timp ce desfășurau activități de control pe drumul județean 175 Fundu Moldovei, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale derivate din exploatarea, depozitarea, prelucrarea primară, transportul și comercializarea materialului lemnos din fondul forestier național, au oprit o autoutilitară, în care se afla încărcat material lemnos lemn rotund foc, specia molid. Conducătorul auto s-a conformat și a prezentat pentru control documentele personale și ale autoutilitarei. Prin intermediul aplicației Sumal 2.0 a fost verificat numărul de înmatriculare, aplicația generând faptul că nu există un aviz valabil emis.

Operațiunea a fost repetată în mai multe rânduri, iar cu ocazia discuțiilor, conducătorul auto a precizat că nu este transportator profesionist și nu are asupra sa avizul în formatul letric.

Autoutilitara a fost condusă la Atelierul de Producție Sadova, unde a fost inventariată, ocazie cu care a reieșit că transportă cantitatea de 2,80 mc lemn rotund foc rășinoase, fără a avea documente specifice de transport (avizul în format letric).

Având în vedere aspectele constatate, cantitatea de 2,80 mc lemn rotund foc rășinoase a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava