Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleții clubului CSM Dorna Vatra Dornei au cucerit trei medalii la ediția a IV a concursului “1K Run Fast & Fun”, organizat la Iași, în prezența a peste 1.000 de participanți din întreaga țară. Sportivii Costiuc Claudia Ionela și Prâsneac Alexandru sunt legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei și au dubla legitimare cu CSM Bucuresti.

Astfel, Claudia Ionela Costiuc a ocupat primul loc în proba feminină de 1.000 de metri – categoria open, Alexandru Prâsneac s-a clasat pe primul loc în cursa masculină de 1.000 de metri – categoria open, iar ștafeta mixtă de 3×1.000 de metri, formată din Robert Petru Kore, Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac a cucerit medalia de argint categoria open.

“Sunt foarte încântat de evoluția sportivilor mei și mă bucura timpii obținuți. Ne dau mari speranțe în perspectiva sezonului de sală”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, care a ținut să mulțumească celor care finanțează CSM Dorna Vatra Dornei dar și sponsorilor personali ai sportivilor: Apa Bucovina , Mol Romania și Sala Sporturilor Poiana Stampei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava