Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei sportive ale clubului He Pai Suceava au urcat pe podium la Campionatul European de Qwan Ki Do. Laura Reuţ s-a clasat pe primul loc, iar Mihaela Muntean şi Diana Crainiciuc au luat bronzul.
La Campionatul European de Qwan Ki Do, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în Elveţia, din lotul României au făcut parte şi trei sportive pregătite de instructorul Ovidiu Zegrea la clubul He Pai Suceava. Laura Reuţ a reuşit să îşi adjudece titlul în competiţia de luptă, rezervată concurenţilor cu grade.
“A fost emoţionant, mai ales că am luptat şi cu românce care sunt acum în alte ţări, dar care au baza de pregătire tot din România, deci este o concurenţă mai mare. În rest, după cum se vede, ne-am descurcat foarte bine. Nu speram la aur, speram la podium pentru că pregătirea noastră a fost foarte intensă şi am dat tot ce am putut”, a declarat campioana europeană.
Rezultate foarte bune au avut şi celelalte două sucevence din delegaţia României. Mihaela Munteanu a câştigat bronzul la luptă centuri negre, aceeaşi performanţă reuşind şi Diana Crainiciuc. Campioana naţională a României a ocupat locul 3 la tehnică grade.
“Pentru mine a fost prima întrecere internaţională, iar adversarele au fost pe măsură. Am avut emoţii, dar a fost totul în regulă. Ne-am mobilizat şi am dat tot ce am putut”, a mărturisit Diana Crainiciuc.
Cu şase medalii de aur, şapte de argint şi opt de bronz, România s-a clasat pe primul loc la turneul final din Elveţia.
“La această competiţie au participat 13 ţări, cu peste 250 de sportivi, toţi fiind foarte bine pregătiţi. România s-a prezentat foarte bine, de la începutul lunii august s-a făcut o pregătire intensă. Sportivele au trecut de mai multe selecţii, până la începutul lunii septembrie s-au antrenat doar în cadrul clubului, iar apoi, în fiecare weekend au fost în cantonament cu lotul naţional. S-au văzut rezultatele antrenamentului foarte riguros. De altfel, începând cu anul 2000, la fiecare Campionat European sau Mondial am avut sportivi în loturile naţionale şi toţi s-au întors cu rezultate foarte bune”, a spus instructorul de la Clubul “He Pai” Suceava, Ovidiu Zegrea.

Trei medalii pentru sportivele de la clubul He Pai Suceava la Campionatul European de Qwan Ki Do, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava