MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Botoşani s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional Individual la lupte greco-romane pentru juniori III şi IV. Suceava a fost reprezentată la competiţie de opt sportivi de la LPS şi cinci de la CSM. Sucevenii au reuşit la sfârşitul celor trei zile de turneu să urce de trei ori pe podiumul de premiere.

Ioan Bălan, sportiv pregătit de Daniel Ciubotaru, a devenit vicecampion naţional la categoria 46 de kilograme juniori III. Tânărul luptător a trecut în primul tur de un sportiv din Timişoara cu 6-4, iar în al doilea meci l-a întrecut pe colegul său Bogdan Pop. În al treilea meci l-a depăşit prin superioritate pe un sportiv din Piatra Neamţ. În finală, Ioan Bălan a condus cu 1-0 până cu 20 de secunde înainte de final în faţa unui reprezentant al gazdelor, însă la ultima acţiune a botoşăneanului, arbitri i-au acordat două puncte şi acest a devenit campion naţional.

Luca Giovani Popovici, sportiv antrenat la CSM Suceava de Daniel Ciubotaru a cucerit medalia de bronz, tot la categoria 46 de kilograme, dar la juniori IV. Cel de-al treilea medaliat din delegaţia suceveană condusă de antrenorii Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotaru a fost Teodor Vodă, sportiv pregătit la CSM de Valerică Gherasim.
„Suntem mulţumiţi de rezultate, cu toate că era loc de mai bine. Îi felicit pe sportivi şi sper ca data viitoare să ne descurcăm mai bine.

Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava, conducerii LPS şi CSM Suceava, dar şi sponsorilor Sevi Caba, Restaurant Melody şi Paul Popovici de la Euro Expres Full” a declarat antrenorul Daniel Ciubotaru care împreună cu Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan s-au ocupat de pregătirea luptătorilor suceveni.

În acelaşi concurs, Felix Dediu de la CSM Suceava s-a clasat pe locul V la categoria 35 de kilograme juniori IV, aceeaşi poziţie ocupând-o şi Cosmin Mihalache de la LPS Suceava la 66 de kilograme, juniori III şi Gabriel Gaza de la LPS Suceava la 46 de kilograme juniori IV.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava