Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei minori din comuna Şcheia sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat mai multe cutii de îngheţată. Vineri, în jurul orei 18:20, poliţiştii din au fost sesizaţi cu privire la faptul că în cursul zilei, trei minori cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, toţi din localitate, au sustras mai multe cutii cu înghețată dintr-o autoutilitară aparținând unei societăţi comerciale din comuna Șcheia, prejudiciul fiind de circa 210 lei.

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 18:10, agentul de vânzări a parcat maşina în faţa unui magazin, după care a coborât și s-a deplasat la magazin, fără să asigure compartimentele frigorifice ale autovehiculului.
Fiind în incinta magazinului, agentul de vânzări a fost anunțat că mai mulți tineri au sustras mai multe cutii cu înghețată din compartimentele frigorifice ale autoutilitarei. Din verificările efectuate, a rezultat că minorii au sustras, prin deschiderea ușilor 7 cutii cu înghețată diferite mărci, fiecare cutie conținând 40 bucăți de înghețată.

Cercetările sunt continuate de Poliţia comunală Şcheia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,, furt’’.
„Poliţiştii recomandă încă o dată să respectaţi măsurile minime de securizare a vehiculelor privind zona şi locul de parcare şi asigurarea prin închidere a uşilor chiar şi atunci când părăsiţi vehiculul doar pentru câteva momente. Nu parcaţi autoturismul în zone neiluminate şi izolate (drumuri forestiere, zone periferice, câmp deschis), la adăpostul întunericului, hoţii pot acţiona nestingheriţi. Nu lăsaţi în interiorul autoturismului acte sau alte valori. În timpul zilei asiguraţi-vă autoturismul prin blocarea tuturor portierelor. Când părăsiţi autoturismul, chiar pentru un minut, nu vă zgârciţi cu timpul dumneavoastră şi asiguraţi portierele ; indicat ar fi şi cuplarea sistemului de alarmă”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava