Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 19 – 20 martie va avea loc primul turneu de baschet oficial, organizat in Municipiul Suceava dupa o absenta a baschetului de performanta de peste 53 de ani, cand in Suceava activa echipa PROGRESUL, in anul 1963.
La acest turneu participa echipe din Iasi ( ACS STOMART 1, ACS STOMART 2, CS PREVENTIS, BC JUNIOR ), Bacau ( CSS BACAU), Radauti ( TRIUMPH ) si Suceava ( PHOENIX ).
În cadrul turneului se vor disputa 12 partide de baschet in sala Scolii Generale Nr.9 ” Ion Creanga ” Suceava. Echipele patricipante la acest turneu de babybaschet (U10) sunt inscrise intr-un campionat regional pe Moldova, acesta fiind al II – lea turneu din cele 3 stabilite. Primul a fost organizat de catre echipa CS Triumph in orasul Radauti, iar ultimul va fi organizat de echipa ACS Stomart in orasul Iasi. Copii participanti la acest turneu au varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani.
ACS PHOENIX SUCEAVA este un club infiintat in toamna anului 2013 si se bucura de prezenta a peste 100 de sportivi, avand echipe de Babybaschet ( copii sub 10 ani ), Minibaschet ( copii sub 12 ani ) si copii intre 12 si 18 ani. Înscrierile continuă pentru cei care doresc să se alăture clubului, cu antrenamente în 2 săli amplasate in centru si burdujeni.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon: 0757.388.269

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava