Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, stadionul „Unirea” a găzduit un turneu de rugby în şapte sub titulatura de „Cupa Unirii”. Spre surprinderea tuturor, pe un frig crâncen specific luncii Sucevei, la competiţia organizată de CSM Suceava în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret au participat peste 100 de elevi de la liceele din Suceava, Fălticeni şi Gura Humorului.
Au fost prezente la turneu formaţiile: Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, echipă pregătită de profesorul Emil Pop, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, echipă antrenată de profesorul Mihai Coca, Liceul cu Program Sportiv din Suceava cu două echipe pregătite de profesorul Dumitru Livadaru, Grupul Şcolar Gura Humorului cu două echipe antrenate de profesorii Florin Nistor şi Andrei Varvaroi, CSM Suceava cu o formaţie pregătită de Andrei Manole sub îndrumarea lui Vasile Conache, Colegiul Tehnic „Dimitri Cantemir” cu o echipă pregătită de profesorul Lazăr Tipa, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava cu o echipă pregătită de profesorul Constantin Vlad şi Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava cu o echipă antrenată de profesorul Constantin Pavel.
Echipele participante la „Cupa Unirii” la rugby în şapte au fost împărţite în două grupe, profesionişti şi amatori. La profesionişti a câştigat echipa Grupului Şcolar Gura Humorului pregătită de Florin Nistor, iar la amatori cea de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară antrenată de profesorul Constantin Vlad.
„Marele câştig al competiţiei noastre a fost prezenţa unui număr atât de mare de elevi, lucru care a demonstrat faptul că le place jocul de rugby. Un bonus, dacă se poate spune aşa pentru echipele colegiilor din Fălticeni şi din Suceava care nu au profesori specializaţi în jocul cu balonul oval, dar care au manifestat dorinţă de a face mişcare şi plăcerea jocului.
Alt fapt îmbucurător a fost acela că ochiul ager al tehnicienilor Constantin Vlad, Petru Panait şi Dumitru Livadaru a descoperit câţiva tineri care pot oricând să facă rugby de performanţă.
Le mulţumesc echipelor participante, organizatorilor şi arbitrilor Marcel Creţuleac şi Răzvan Brăteanu” a declarat principalul amfitrion al turneului de rugby în şapte „Cupa Unirii”, Vasile Conache.
Echipele învingătoare şi antrenorii lor au primit diplome din partea DJST Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava