Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru prima dată în istoria de peste cinci decenii a rugbiului sucevean, echipa locală nu s-a putut prezenta la un meci oficial.. CSM Bucovina Suceava nu a putut onora cu prezența gruparea Callatis Mangalia la partida din Cupa României care ar fi trebuit să se dispute duminică 3 noiembrie din cauza problemelor financiare.
Antrenorul Constantin Vlad a regretat acest lucru, el fiind considerat oarecum ca o ”pată” pe blazonul curat al rugbiului sucevean.
“Îmi pare rău că nu ne-am putut prezenta la acest meci, am încercat tot posibilul, dar de la club ni s-a comunicat că nu sunt bani. Nu s-au găsit resurse şi este păcat pentru că avem o echipă care se putea califica în turul următor, acolo unde am fi adus o formaţie de Supeligă la Suceava”, a declarat antrenorul Constantin Vlad, care a precizat că sistemul competiţional din Cupa României ar trebui regândit, astfel încât competiţia să se desfăşoare pe zone geografice. “Puţine echipe îşi permit să facă deplasări lungi acum, la sfârşitul an, când conturile cluburilor sunt goale”, consideră antrenorul sucevean.
Problemele financiare de la echipa locală de rugby sunt generate şi de faptul că, în primele zece luni ale anului, CSM Bucovina Suceava a primit doar 30% din bugetul alocat iniţial de Primărie pe 2013. De altfel, pe lângă CSM Bucovina Suceava, alte patru echipe au anunţat Federaţia că declară forfait în Cupa României din cauza lipsei banilor, într-o situaţie similară fiind Sportul Studenţesc, CFR Braşov, Ştiinţa Petroşani şi CS Năvodari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
SportVedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava