Concert pascal
MOPAN Suceava

Duo-ul din Columbus, Ohio, Twenty One Pilots au anunţat lansarea celui de-al cincilea album, care se va intitula ‘Trench’, în octombrie 2018, potrivit contacmusic.com. După o campanie scurtă în care au tachinat audienţa cu posibilitatea de muzică nouă, trupa americană, Twenty One Pilots, a dezvăluit detalii despre următorul album, denumit ‘Trench’, dar şi despre lansarea a două noi single-uri.

Grupul de pop altenativ, alcătuit din vocalistul Tyler Joseph şi partenerul său muzical Josh Dun, a anunţat miercuri, pe 11 iulie, că cel de-al cincilea album de studio va fi lansat pe 5 octombrie, via Fueled By Ramen.

Acest disc apare după accentuarea multiplelor speculaţii ale fanilor în ultima perioadă, când panouri misterioase au început să apară în marile oraşe din lume, iar e-mail-uri criptice şi postări pe reţelele de socializare au fost într-un număr crescut din partea duo-ului, conform sursei citate.

Trupa recompensată în trecut cu Grammy şi-a „ameninţat” fanii şi cu două noi piese de pe album, intitulate ‘Jumpsuit’ şi ‘Nico and the Niners’, în aceeaşi zi.

Şi ca şi cum n-ar fi fost suficient, Twenty One Pilots au anunţat şi detalii despre un viitor turneu mondial până în 2019.

Intitulat The Bandito World Tour, acesta va începe pe 16 octombrie la Nashville’s Bridgestone Arena, având 27 de date în America de Nord înainte de a se încheia pe 27 noiembrie la Kansas’ Sprint Center.

După aceea, 6 concerte se vor desfăşura pe teritoriile Australiei şi Noii Zeelande înainte de Crăciun, cu o pauză pentru sărbătorile de iarnă. Pe 30 ianuarie vor începe conceretele trupei în Europa, la Kiev, urmând 6 date în Marea Britanie şi Irlanda în lunile februarie şi martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava